Відомий професор розповів, навіщо потрібен буде секс у 2050 році

5,6 т.
Відомий професор розповів, навіщо потрібен буде секс у 2050 році

До 2050 року сексом займатимуться тільки для розваги, а дітей народжувати з пробірки. В цьому запевняє австрійсько-американський професор Карл Джерассі, який в 1951 винайшов протизаплідні таблетки.

91-річний професор каже, що таблетки в майбутньому можуть застаріти, оскільки жінки і чоловіки в юності будуть заморожувати яйцеклітини і сперматозоїди, повідомляє ТСН .

Читайте: В Єгипті посадили в тюрму вісьмох учасників весілля геїв

"Двадцятирічні жінки обиратимуть цей метод як оберігання, звільнивши себе від проблем з кар'єрою, відсутністю" правильного "партнера або невблаганного цокання біологічних годин".

Відео дня

Джерассі вірить, що цей метод покінчить з абортами, оскільки зникне проблема незапланованої вагітності.

Він каже, що досягнення в лікуванні безпліддя дозволяють майбутнім батькам, які не мають такої проблеми, розглядати штучне запліднення як варіант для народження дітей.

Читайте: Визнання відомого російського бізнесмена в гомосексуалізмі виявилося жартом

В свою чергу Джерассі зауважує, що це породить так звану "генерацію завтрашнього дня", яка зможе надовго відкладати вагітність і не боятися наслідків такого рішення.

"Я припускаю, що багато жінок все ж вирішать завагітніти за допомогою штучного запліднення. І коли це станеться, скажімо до 2050, запліднення без статевого акту стане нормальною практикою", - пояснив професор. Це означає, що секс вже не буде пов'язаний з народженням дітей.

Як повідомляв "Обозреватель", американські вчені прийшли до несподіваного висновку про те, що жінки бувають найбільш фертильними за молодого місяця , а ймовірність зачаття у них виростає максимально в темні ночі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки