Священикові, що перевозив військових з окупованого Криму, потрібна допомога

7,3 т.
Священикові, що перевозив військових з окупованого Криму, потрібна допомога

Протестантському священику Руслану Зуєву, який вивіз з окупованого Криму близько 500 українських військових потрібна допомога.

Протестантському священику Руслану Зуєву, який під час захоплення окупантами Криму допоміг вивезти на материкову частину України близько 500 українських військових потрібна допомога. Про свою проблему він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

"Моїй мамі Людмилі Олександрівні 62 роки. Вона живе в Кривому Розі. 10 днів тому вона почала скаржитися на болі в серці і на те, що набрякають ноги. Умовили сходити до лікаря", - розповів Зуєв.

Відео дня

Читайте: Особливості відпочинку українців у Криму: таксі через кордон і табу на розмови про політику

Коли вона прийшла на консультацію, кардіолог призначив обстеження, після якого тут же поклав її в лікарню, в кардіологічне відділення.

"Діагнози - ішемічна хвороба серця, діфузорний кардіосклероз і гіпертонічна хвороба. Зараз їй дають ліки, які призначив лікар. Купуємо ми їх самі. Але на тривалий курс лікування у нас просто немає грошей. Залишається тільки молитися", - зазначив наш співрозмовник.

Нагадаємо, протестантський священик Руслан Зуєв у 2014 році надавав допомогу при вивезенні українських військових з Перевального, з Феодосії та інших кримських військових частин. Коли сім'я Зуєва перебралася з Криму до Львова, вони почали допомагати переселенцям з південного сходу.

Читайте: СРСР повернувся до Криму: Сталін, пельменні, газована вода і комуністи

На лікування мами потрібна сума 5 тис. Гривень. Для деяких вона здасться невеликий, але для сім'ї Зуєв вона просто непідйомна. Для тих, хто може надати допомогу, "Обозреватель" публікує розрахунковий рахунок: Приват Банк 5168742348243423 на ім'я Марина Зуєва (дружина Руслана Зуєва).

Раніше "Обозреватель" повідомляв, священику Руслану Зуеву, що допомагає громадянам України в Криму, почали погрожувати .

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки