Індійський музикант сім годин грав на гітарі, поки йому оперували мозок

11,7 т.
Індійський музикант сім годин грав на гітарі, поки йому оперували мозок

Індійський музикант Абхішек Прасад сім годин грав на гітарі, поки хірурги робили операцію на його мозку. 

Як повідомляє Reuters, колишній IT-фахівець, а нині музикант, страждав від так званої музичної дистонії, яка провокує мимовільне скорочення м'язів. 

У випадку Абхішека, у нього скорочувалися три пальці на лівій руці під час гри на гітарі. 

Під час всієї операції, чоловік перебував у свідомості. Більше того, весь цей час він грав на гітарі, допомагаючи таким чином лікарям виявити проблемні ділянки мозку.

Відео дня

Нейрохірург Шаран Шрінівасан сказав йому, щоб він взяв із собою гітару в операційну залу: "Мені потрібен буде постійний зворотний зв'язок від вас про те, як ви себе почуваєте". 

Музикант пізніше розповів, що операція пройшла вдало і він уже сподівається випустити свій перший альбом найближчим часом. 

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вперше дитині пересадили обидві руки, і вона вже пише й одягається.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки