Оливкова олія виявилася смертельно небезпечною
Сьогодні ми все частіше чуємо про таке страшне захворювання, як рак. І нехай поки вчені не можуть до кінця пояснити причини розвитку раку, вони з упевненістю можуть сказати, що злоякісні процеси часто є наслідком нездорового способу життя.
Зокрема, причина може ховатися у вживанні певних продуктів, пише Express. І мова зараз не про фастфуд.
Читайте: Вчені розповіли, який продукт захистить від раку
Зокрема, як стверджує професор аналітичної біохімії та хімічної патології Мартін Гроотвельд, ризик можуть нести корисні на перший погляд продукти. Якщо їх неправильно вживати.
Читайте: Створена вакцина, що вбиває рак і метастази
До таких належить оливкова олія. У результаті досліджень з'ясувалося, що при обсмажуванні риби і картоплі в такому маслі кількість токсичних альдегідів збільшується в 100 разів.
Саме ці речовини і можуть спровокувати розвиток злоякісних процесів.
Раніше "МедОбоз" розповідав про продукти-убивці, які багато хто просто обожнює.