Вчені назвали заборонені продукти після 50 років

41,3 т.
Вчені назвали заборонені продукти після 50 років

Вчені з Університету Південної Каліфорнії, США, встановили, що любителі м'яса і сиру, яким за 50 років, піддають своє здоров'я небезпеці нарівні з курцями.

І у тих, і у інших значно підвищується ризик ранньої смерті, повідомляє МедикФорум.

Дослідники виявили зв'язок між вживанням білкових продуктів у чоловіків і жінок у віці старше 50 років і погіршеннями стану здоров'я, які асоціюються з передчасною смертю.

Читайте: Вчені сказали, як врятуватися вином від передчасної смерті

твердий сир
Відео дня

Вживання великої кількості тваринного білка вдвічі збільшує ймовірність передчасної смерті в порівнянні з тими, хто ним не зловживає. Такі гастрономічні уподобання в 4 рази підвищують шанси померти від раку в цьому віці.

Дієта насичена тваринним білком негативно впливає на клітини - прискорює їх деградацію, сприяючи росту пухлин. Тому вчені рекомендують скоротити споживання цих речовин, замінивши м'ясо і сир на рибу, квасолю і сочевицю.

Раніше MedOboz писав, які продукти викликають рак і як можна уникнути старіння.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки