Прихована камера довела дитині існування новорічного дива: опубліковано відео

8,6 т.
Прихована камера довела дитині існування новорічного дива: опубліковано відео

Винахідливий тато з Хорватії вирішив довести шестирічній доньці, що Санта-Клаус існує і зняв для неї відео-доказ.

"На відео - візит Санти! Оскільки моя шестирічна донька втратила віру в існування Санти, я вирішив довести їй, що Старий Бородатий Чувак реальний. У нас з донькою з'явилася ідея направити камеру на нашу різдвяну ялинку, щоб зловити момент візиту Санти. Як тільки дочка виявила під ялинкою подарунки, вона попросила показати їй запис", - прокоментував своє відео на You tube автор.

На відео видно, як раптово у вітальні з'являється Санта, кладе під ялинку подарунки, а потім зникає в хмарці диму, помахавши на прощання рукою. Судячи з усього, запис справив на дівчинку велике враження, і вона знову повірила в диво.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", вчені з'ясували, в якому віці діти дізнаються правду про Санта-Клауса.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства