Дерево життя: в соцмережах запущено новий флешмоб в підтримку грудного вигодовування

8,9 т.
#TreeOfLife

В соціальній мережі Instagram набирає оберти новий флешмоб. Мами, що годують малюків грудним молоком, почали масово викладати в соцмережі свої "брелфі" (слово утворене від сполучення англійських слів "breast" - "груди" і "selfie" - "селфі"), оброблені за допомогою програми PicsArt.

Ця програма дозволяє додати фото "чарівництва", зробивши його різнобарвним, а також розмістити на будь-якій ділянці світлини зображення дерева з кореневою системою. "Древо життя" символізує зв'язок між матір'ю та дитиною, який стає міцнішим під час годування грудьми. Крім того, коренева система дерева дуже нагадує молочні протоки в грудях. Учасниці флешмобу, додаючі свої світлини, розповідають, що для них означає грудне вигодовування та діляться своїми "лактаційними" історіями.

Видео дня

Читайте: Грудне вигодовування: спростовуємо найпопулярніші міфи серед молодих мам

Як повідомляв "Обозреватель", випустили нові ляльки Барбі, які пропагандують грудне вигодовування.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства