Названі продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

12,0 т.
Названі продукти, які збільшують ризик серцевого нападу

Продукти, які ми щодня вживаємо, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить грають не останню роль у стані здоров'я серцево-судинної системи.

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу, передає Еxpress. З'ясувалося, що більшість з нас вживають хоча б один з них кожен день.

Читайте: Удар в серце: популярні здорові продукти визнали небезпечним

Отже, в першу чергу необхідно викреслити з меню м'ясні напівфабрикати. Зокрема, бекон, шинку, ковбасу, салямі, копчену курку і т.д. Замість них намагайтеся вживати тушковані, варені або приготовані на пару продукти.

Відео дня

Також намагайтеся звести до мінімуму вживання хліба і снеків (наприклад, пластівці для сніданку і т.д.). Ці продукти провокують викид великої кількості цукру в кров, а тому б'ють і по серцево-судинній системі.

Читайте: Як молоко допомагає з серцем: висновок вчених

Солодка газована вода - наступний претендент на викреслення з раціону. У ній міститься дуже багато цукру, який, знову ж таки, негативно впливає на роботу серця.

Раніше "МедОбоз" розповідав, які продукти допомагають зберегти здоров'я серця.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки