Смачно і корисно: антизастудний чудо-суп від знаменитого шеф-кухара

8,9 т.
Смачно і корисно: антизастудний чудо-суп від знаменитого шеф-кухара

У сезон простудних захворювань кожен замислюється про різні способи зміцнення імунітету. Хтось вдається до вітамінотерапії, а деякі використовують поради народної медицини.

Пропонуємо вам оптимальний варіант вирішення проблеми - дуже смачний і корисний рецепт фінського супу від знаменитого шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво, який поділився ним з українцями в ефірі програми "Все буде добре" на каналі СТБ.

Найніжніший суп-уха з незвичайною назвою "Лохікейтто" прийшов в Україну з холодної Фінляндії. Жителі цієї скандинавської країни не з чуток знають, що таке регулярні застуди та грип. Але у них є свої методи - вони їдять як раз таки цей суп з сьомги, який допомагає зміцнити імунітет і насититися.

Відео дня

А, крім цього, він має надзвичайний смак. Приготуйте його за рецептом шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво і переконаєтеся в цьому самі.

Складові:

Запашний перець - 1 ч. Л.

Сьомга - 400 г

Картопля - 5-6 шт.

Цибуля - 1 шт.

Пастернак - 1 шт.

Селера - 1 шт.

Вершки - 200 мл

Морська сіль

Зелень петрушки

Зелень кропу

Темний житній хліб

Приготування:

У киплячу воду додати духмяний перець, нарізану картоплю, цибулю, пастернак і селеру.

Коли овочі стануть ніжними, додати шматочки лосося, вершки, сіль і варити, поки риба не проваритися. Сьомга буде готова приблизно через 5 хвилин.

Подавати із зеленню і чорним хлібом.

Густий, насичений смак вершкової юшки з сьомгою і овочами замінить всі ліки і додасть сил.

Як повідомляв "Обозреватель", опублікований простий рецепт підбадьорливого коктейлю, який зміцнить імунітет.

Смачно і корисно: антизастудний чудо-суп від знаменитого шеф-кухара
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки