Вчені з'ясували, що сніданок оздоровлює людей з ожирінням

7,4 т.
Вчені з'ясували, що сніданок оздоровлює людей з ожирінням

Британські вчені з'ясували, що сніданок робить огрядних людей активнішими протягом усього дня.

Так, у дослідженні взяли участь люди із зайвою вагою у віці від 21 до 60 років. Їх поділили на дві групи - протягом шести тижнів одні снідали вранці, а інші пропускали цей прийом їжі - до полудня їм дозволяли пити тільки воду, передає "Медпортал".

Люди, які не забували снідати, були активнішими протягом дня, вони більше рухалися, що в цілому сприятливо позначалося на їхньому стані здоров'я.

Читайте: Вчені попередили, що агресивна поведінка руйнує мозок

Відео дня

Автори планують продовжити експерименти і скласти рекомендації, в яких будуть перераховані оптимальні продукти, що підходять для сніданку. Вони нагадують, що не всі продукти однакові - солодкі кукурудзяні пластівці принесуть менше користі, ніж сніданок, багатий білками.

Як повідомляв "Обозреватель", названо ідеальний час для сніданку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки