Алкогольна дієта: лікарі шоковані новим трендом

6,8 т.
Алкогольна дієта: лікарі шоковані новим трендом

Лікарі стурбовані новим видом дієти, що з'явився в Європі - алкогольною, яка поступово стає все популярнішою.

У гонитві за стрункістю дівчата стали замінювати повноцінну вечерю на келих спиртного напою, наприклад, вина, пише Cosmopolitan.

Як стверджують дієтологи, такий раціон згубно впливає на здоров'я. Він не тільки позбавляє організм корисних мінералів і вітамінів, але і може привести до алкоголізму.

Читайте: Вчені з'ясували, чому п'яна людина так переїдає за столом

Експерти вважають, що дівчата "клюють" на написи на етикетках пляшок, на яких вказана невелика калорійність алкогольного напою.

Відео дня

На думку фахівців, продуктивність дієти сумнівна подвійно, адже в малих дозах алкоголь лише стимулює апетит. Але дівчата домагаються того, щоб він знизився, тому збільшують порції алкоголю. У підсумку таке захоплення призводить до дранкорексії - розладу харчової поведінки, в результаті якої погіршується робота серця, шлунка і псується шкіра.

Дієтологи закликають відмовитися від сумнівного способу схуднення і довіритися класичним дієтам, а ще краще - просто правильно харчуватися.

Як повідомляв "Обозреватель", лікарі визначили безпечну дозу алкоголю для організму.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки