Стало відомо, що заважає інтимному життю

11,3 т.
інтимне життя

Ідеальні сцени сексу на екрані породжують нереалістичні очікування у пар, при цьому багато людей скаржаться, що їх не задовольняє інтимне життя і зникла пристрасть.

Про це повідомляє Stuff.co.nz.

Згідно з опитуванням, такі люди впевнені: у їхніх друзів і колег насиченіше інтимне життя і це посилює незадоволеність.

Читайте: Топ-12 помилок інтимної гігієни, яких припускаються жінки

Експерти вважають, що варто фокусуватися не стільки на діях, скільки на задоволенні, відчутті щастя й емоційній близькості. Потрібно вважати секс важливою і позитивною частиною життя людини і пари в цілому. Стосунки і рівень сексуального задоволення переплетені. Якщо у партнерів реалістичніші очікування щодо сексу, якщо вони отримали хорошу освіту у сфері психології і відносин статей, у них буде підвищений рівень сексуального задоволення.

Відео дня

Здоровий спосіб життя виливається в міцне здоров'я, а це важливо для інтимного життя. Але основа задоволення - розслаблення.

"Тому потрібно тримати тривожність під контролем. Крім іншого, дотики й емоційне задоволення потрібно цінувати так само, як і секс. Позитивний сексуальний досвід повинен стати важливішим, ніж негативний (про страхи, психологічний тиск і страх відмови варто забути)", - йдеться в повідомленні.

Читайте: Жінкам запропонували марихуану для лікування інтимних проблем

Як повідомляв "Обозреватель" раніше, медики з'ясували, як поза уві сні впливає на секс.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки