З'явився унікальний тест на визначення тривалості життя

27,8 т.
З'явився унікальний тест на визначення тривалості життя

Вчені з Бразилії розробили унікальний, і одночасно з цим простий, тест на виявлення тривалості життя. Дослідники стверджують, що він максимально точний.

Читайте: Дивовижні гіфки, що показують, як працює наше тіло

За словами розробників, потрібно без допомоги рук, схрестити ноги і опуститися на підлогу, і також піднятися. Як повідомляють вчені, максимальний результат у такому занятті 10 разів.

Люди, які набирають менше трьох очок, знаходяться в зоні ризику, організм яких почне вмирати в п'ять разів швидше за інших. Ті ж, чий результат 7 і вище проживуть довге і здорове життя, передає "Росбалт" .

Відео дня

Читайте: Як стати здоровішими за одну хвилину

Спочатку тест розроблявся для перевірки гнучкості спортсменів, але його функціональність вирішили розширити, адже перевірка тонусу м'язової маси може розповісти багато корисного про життєдіяльність людини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки