Прорив у медицині: українські вчені створили ліки від раку

30,0 т.
дослідження

Українським вченим вдалося створити ліки від раку на основі антарктичних мікроорганізмів.

Про це повідомляє сайт ТСН.

Відкриття належить дослідникам, що працюють на полярній станції "Академік Вернадський" в Антарктиді. Зазначається, що ліки засновані на мікроорганізмах, які проживають в екстремальних умовах.

Читайте: Знищує причину: вчені розробили нові ліки від астми

За словами вчених, ці форми життя мають унікальні можливості, що дозволило створити препарат, який допомагає навіть від раку четвертого ступеня.

Відео дня

Біологічний інститут Університету ім. Т.Шевченка вже отримав ліцензію на препарат, який назвали "Мілове". Однак зараз ліки ще недоступні для людей. Вчені провели лише тестування на тваринах, попереду ще тривалі і дорогі випробування, в яких повинна взяти участь група людей.

Як повідомляв "Обозреватель", найпопулярніші ліки виявилося смертельно небезпечним для людини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки