В утробі: опубліковані дуже креативні фото немовлят

10,8 т.
В утробі: опубліковані дуже креативні фото немовлят

Американський фотограф Емі Ноулз зробила зворушливу фотосесію немовлят в гіпсових зліпках маминого живота.

Про це пише видання Daily mail.

Багато новоспечених мам кажуть, що після пологів їм не вистачає їх вагітного живота. Тоді у фотографа і виникла ідея робити гіпсові зліпки на останньому місяці вагітності, як сувенір на пам'ять.

Після пологів немовлята беруть участь у своїй першій фотосесії - вони фотографуються всередині гіпсової раковини маминого живота.

Крім того, жінки потім використовують свої зліпки в інтер'єрі. "Клієнти прислали мені безліч фотографій, як вони використовували зліпок надалі. Там були і варіанти для збору гіпсових зліпків маленьких ручок і ніжок малюків, і навіть в якості вази з фруктами", - розповіла фотограф виданню.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітна взяла участь у фітнес-фотосесії на 9-му місяці.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки