"Майже як сестри": мережу підкорила історія дружби 2-річної дівчинки та теляти

13,4 т.
'Майже як сестри': мережу підкорила історія дружби 2-річної дівчинки та теляти

Після того, як мама маленького теляти померла, її до себе в сім'ю взяла фотограф Лейсі Рей Грей з Місісіпі, але вона навіть не припускала, що тварина стане кращим другом для її дворічної доньки Кінлі.

Про це пише The Huffington Post.

Сім'я Грей проживає в сільській місцевості, де дуже багато ферм з тваринами. Однією з таких володіє їх родич. Лейсі задумала зробити фотосесію своєї доньки з телям, і попросила у нього на один день маленьку тварину. Однак тоді фермер відмовив, так як малюка не можна було відривати від мами. Але на наступний день трапилося непоправне - мама теляти померла, і фермер попросив Грей забрати їх собі та виходити, так як його потрібно було годувати з пляшечки.

Відео дня

"Я не роздумуючи погодилася! В той момент я вже не думала про фотосесію, мені просто важливо було подбати про тварину" , - говорить Лейсі.

Маленьке теля Моллі-Му-Му стала частиною їх сім'ї, 2-річна дочка полюбила її, і піклується, як про молодшу сестру. "У перший же вечір, коли Моллі з'явилася в сім'ї, Кінлі сіла біля тварининки і почала читати їй книжку. І продовжує робити так кожен день. Вона так любить Моллі, що плаче кожного разу, коли потрібно йти з дому і залишати її", - розповідає мама дівчинки.

Як повідомляв "Обозреватель", вчитель придумав, як зацікавити дітей ходити до школи.

''Майже як сестри'': мережу підкорила історія дружби 2-річної дівчинки та теляти
''Майже як сестри'': мережу підкорила історія дружби 2-річної дівчинки та теляти
''Майже як сестри'': мережу підкорила історія дружби 2-річної дівчинки та теляти
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки