Вчені з'ясували, що дитячий садок негативно впливає на психіку маляти

12,2 т.
Вчені з'ясували, що дитячий садок негативно впливає на психіку маляти

Вчені з норвезького університету науки і техніки, з'ясували, що діти, які перебувають на домашньому вихованні відчувають себе більш впевнено, по відношенню до тих малюків, які весь день проводять у дитячому садочку.

Про це пише видання Daily mail.

Під час дослідження медики спостерігали за 112 дітьми у віці півтора років, і з'ясували, що рівень стресу у малюків, які відвідують ясельні групи, в рази перевищує стан психіки дітей, які більшу частину часу проводять удома з батьками.

Автор дослідження професор Мері Бріт Друглі зазначила, що постійний стан стресу в такому юному віці може негативно вплинути на емоційний стан дитини в майбутньому. Однак вона зазначила, що негативні наслідки відвідування дитячого садочку можна знизити, якщо проводити разом вечірній час максимально якісно.

Відео дня

"Вони дуже нудьгують за батьками, перебуваючи в дитячому садку протягом усього дня. Такий самий стан у дітей, яких залишають з нянею. Ми не можемо точно сказати, наскільки цей стрес впливає на їхнє майбутнє, але батьки точно можуть знизити його, проводячи час зі своїми дітьми у вечірній час і у вихідні дні. Важливо разом вечеряти, читати книги, грати", - коментує вона.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", психолог дала поради батькам, як не виростити дитину насильником.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки