Київ для мам: ще один столичний кінотеатр починає показ фільмів для батьків із малюками

11,9 т.
Київ для мам: ще один столичний кінотеатр починає показ фільмів для батьків із малюками

Ще один столичний кінотеатр вирішив почати показ "тихих сеансів" для батьків із маленькими дітьми. Перший такий сеанс у кінотеатрі "Флоренція" пройде в середу, 19 квітня.

Про це повідомили на сторінці кінотеатру у соціальній мережі Facebook.

" У середу, о 10:00, планується перший "тихий сеанс"! У залі буде пеленатор, а також можливість скористатися мікрохвильовкою. У планах придбати килимок для ігор дітей. Пропонується до перегляду комедія "Дочки-матері", написали на сторінці групи.

Оскільки середа - це день глядача, то вартість квитка для батьків із малюками складе 40 гривень за один квиток.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у Києві "тихі сеанси" проводяться ще в двох кінотеатрах - "Планета кіно" і "Жовтень".

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки