Вибираємо няню: кому слід відразу відмовляти

18,6 т.
Вибираємо няню: кому слід відразу відмовляти

Не завжди у молодих батьків є можливість весь свій час присвячувати дітям, іноді доводиться звернутися за допомогою до няні . Однак, багатьох мам лякають гучні історії про недобросовісних нянь. На що ж звернути увагу при виборі своєї помічниці для малюка?

Кілька ознак, які підкажуть, що це не та людина, що вам потрібна, публікує ivona.bigmir.net

Відсутність рекомендацій

Навіть якщо вам з першого погляду дуже сподобалася можлива няня, не полінуйтеся перевірити її рекомендації. Якщо їх немає, або колишні роботодавці не дуже охоче відповідають на ваші запитання, вам є над чим замислитися. Адже цій людині ви довіряєте найцінніше - своє маля.

Поведінка у критичній ситуації

Відео дня

Опишіть можливій ??няні якусь критичну ситуацію з дитиною і попросіть описати її дії. Порівняйте її відповідь з вашими поглядами на виховання. Вони різні? Тоді краще пошукати іншу помічницю.

Читайте: Прийняли за свого: 4 собаки і кішка стали чудовими нянями для новонародженого

Вона дуже серйозна

Вона розповідає вам, що поруч з нею ваша дитина буде під повним контролем, адже у вихованні вона завжди діє строго за планом? Не радійте завчасно - така поведінка няні не найкращий варіант для дитини. Няня повинна замінити їй маму на час вашої відсутності, а не стати її наглядачем. Прищепити правильні принципи звичайно потрібно, але ось робити так, щоб дитина відчувала себе ніби у в'язниці, не варто.

Вона навпаки зовсім несерйозна

Також не найкращий варіант, хоча вашому малюкові, швидше за все, сподобається. Адже така няня дозволятиме їй буквально все - і весь день дивитися мультфільми, і їсти тільки цукерки. Вам воно треба?

Поведінка під час співбесіди

Якщо під час розмови з вами майбутня няня постійно відволікається на дзвінки або повідомлення - такий варіант вам не підходить, адже так само вона буде вести себе з дитиною.

Графік роботи

Переконайтеся, що майбутня няня зможе прийти до вас на виручку в потрібні моменти. Обов'язково обговоріть з нею варіанти роботи у вихідні дні або на свята, якщо вам це необхідно. Якщо ж на ваші варіанти вона не погоджується, шукайте інший варіант.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Комаровський розповів, коли можна відправляти в школу дитину з застудою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки