Аніта Луценко розповіла, як на дочку впливають подорожі

10,9 т.
Аніта Луценко розповіла, як на дочку впливають подорожі

Відома фітнес-тренер і молода мама Аніта Луценко поділилася з підписниками своїми спостереженнями про те, як на її дочку впливають їх спільні подорожі до Єгипту.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мені здається, що вже вдруге (саме в Єгипті) відбувається активний стрибок у розвитку: багато нового (ми не сидимо в 4 стінах): нові враження, структури для ручок, пташки, квіти, купання не у ванній, а в справжньому морі, багато дітей (Мія дуже цікавиться іншими дітьми - така собі соціалізація)" , - поділилася Аніта своїми спостереженнями, зазначивши, що вона задоволена вибором їхніх дій.

Відео дня

У коментарях користувачі відзначили, що і за своїми дітьми помічали позитивний вплив подорожей. "Я теж помітила, що на дітей позитивно впливає зміна локації. Відразу видає нові вміння", - написала olya_gozha, а користувач elenatorohova зазначила, що її дочка почала говорити після поїздки в Єгипет.

Нагадаємо, дочці Аніти 8 місяців, телеведуча народила її в червні 2016 року.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Яна Соломко показала нові фотознімки доньки.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки