У найвідомішій дитячій лікарні України з'явився лікар-клоун

7,3 т.
У найвідомішій дитячій лікарні України з'явився лікар-клоун

У дитячій лікарні "Охматдит" з'явилася нова посада - лікарняний клоун. Основний їх обов'язок - супроводжувати хворих дітей на процедури, допомагаючи пережити цей болісний процес.

Про це повідомляє ТСН.

Один з перших таких працівників - Наталя Бордзиловська. Працює в "Охматдиті" вже протягом місяця. Діти її дуже люблять і називають Лікар Сміх або Лікар Соня. Цей псевдонім вона придумала сама, щоб малюкам було легко запам'ятати і звучало весело.

"Мій робочий день починається з вибору клоунського носика. Без нього мене діти не пізнають. Якщо забуду одягнути, вони самі нагадують ", - каже Наталя.

Відео дня

За освітою Бордзиловська психолог. Також вона член волонтерської організації "Лікарняні клоуни". Коли їй запропонували постійну роботу в дитячій лікарні, погодилася не роздумуючи.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в мережі з'явилося відео з чудовою ідеєю вчителя, як зацікавити дітей ходити в школу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки