"Білосніжка": 8-річна дівчинка-альбінос підкорила своєю красою

19,6 т.
'Білосніжка': 8-річна дівчинка-альбінос підкорила своєю красою

Восьмирічну Наріяну з Якутії називають "сибірською білосніжкою" і закидають пропозиціями зйомок у якості моделі.

Про це повідомляє видання Dailу Mail.

Нарія - перший альбінос у сім'ї, як по лінії матері, так і по лінії батька. Її шкіра і волосся просто разюче білого кольору, за що її і називають "Сніговою королевою" або "Білосніжкою".

Знімки фотографа Вадима Руфова чітко охоплюють її сліпучі бліді риси. Також він зробив один кадр Нарії з її з 14-річною сестрою, щоб краще показати контраст між зовнішністю дівчинки та етнічних якутів.

Відео дня

Читайте: Коли дитина і лялька неймовірно схожі: добірка дивовижних фотографій

Батьки Нарії зазначають, що їм багато разів пропонували спробувати дівчинку в модельному бізнесі, але вони поки відмовляються, зазначаючи, що малятко зараз захоплена танцями і малюванням, і кар'єра моделі їй зараз ні до чого.

" Їй подобається танцювати і малювати у вільний час. Зараз я не хочу, щоб вона працювала моделлю, а коли Нарія виросте, вона сама вирішить, чим їй займатися", - розповідає мама.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", креативна фотосесія "вагітного" тата підкорила мережу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки