"Дівчина Бонда" народила первістка

6,9 т.
'Дівчина Бонда' народила первістка

Відома французька актриса Леа Сейду, яка зіграла роль дівчини Бонда в останній частині "бондіани", народила хлопчика.

Про це повідомляє Paris Match.

Актриса та її бойфренд Андре Мейєр стали батьками ще 18 січня, однак стало відомо про це тільки зараз. Новонародженого малюка назвали Жоржем.

31-річна актриса не любить афішувати своє особисте життя, вона лише один раз обмовилася про свого коханого, зазначивши, що він абсолютно не знаменитий. А про те, що пара чекає дитину, Сейду повідомила шанувальникам у вересні на кінофестивалі в Торонто, під час презентації фільму "Це всього лиш кінець світу", де вона зіграла головну роль.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в мережі з'явився список найбільш незвичайних дитячих імен Києва та області.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки