Прорив в сфері дітонародження: створено унікальний сканер

7,7 т.
Прорив в сфері дітонародження: створено унікальний сканер

В Англії створили унікальний МРТ-сканер, що дозволяє батькам побачити, як б'ється серце малюка.

Про це повідомляє Daily mail.

Раніше майбутні батьки могли побачити свого малюка тільки з допомогою не дуже чітких ультразвукових зображень, однак тепер все зміниться. Вчені з Лондона створили унікальний сканер, який дозволяє батькам побачити кожен рух їх ще ненародженого малюка.

У мережі з'явилося коротке відео, створене за проектом iFIND, яке показує 24-секундне сканування дитини на 20-му тижні вагітності. На цих кадрах чітко видно, як карапуз возиться з пуповиною, повертає шию і потягується в утробі матері.

Відео дня

Один з учасників проекту, доктор Девід Ллойд пояснив, чим відрізняється новий сканер від ультразвуку: "На відміну від ультразвуку, новий сканер показує, що відбувається всередині тіла дитини. Ми сподіваємося, що така технологія в кінцевому підсумку поліпшить допологове сканування вагітних. Цей сканер здатний дати нам більш детальні зображення, ніж ультразвук. Важливо відзначити, що він також є одним з небагатьох методів візуалізації, який безпечний для використання під час вагітності" , - відзначає вчений.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", після епідуральної анестезії жінка страждає провалами в пам'яті, вона не пам'ятала, що народила дитину.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки