"Яка крихітка": дружина Жені Галича поділилася ніжним фото новонародженого сина

13,2 т.
'Яка крихітка': дружина Жені Галича поділилася ніжним фото новонародженого сина

Популярний український рокер, соліст групи O.Torvald, яка представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" зовсім нешодавно став батьком вдруге. І тепер його дружина Лера поділилася з фоловерами ніжним знімком новонародженого сина Данила.

Фотографію, на якій зображені крихітні ніжки малюка, вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Замість підпису Лера лаконічно поставила смайлик-сердечко, який без слів пояснює всі почуття, що переповнюють щасливу маму.

Знімок просто розчулив прихильників Лери, про що вони поспішили повідомити в коментарях.

"Яка няшная фоточка", "ножулечки", "яка крихітка", "ой, яка крихітна ніжка", - пишуть вони.

Відео дня

Також днями Лера поділилася з фоловерами декількома кадрами зі старшою донькою, зробленими під час виписки мами з пологового будинку.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Галич і Ступка зіткнулися на порозі пологового будинку.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки