"Про це": 5 книг, які допоможуть батькам відповісти на дитячі запитання

20,5 т.
'Про це': 5 книг, які допоможуть батькам відповісти на дитячі запитання

Як би батькам не хотілося, щоб їхні малюки довше залишалися дітьми, вони ростуть. І в один прекрасний день спитають: "мама, а звідки я взявся?".

Щоб ви були готові, сайт promum склав список з п'яти книг, які допоможуть вам відповісти на всі запитання дитини.

"Відверта розмова про це"

Автор книги - Пере фон Кабрі (директор інституту сексології в Барселоні). Це не просто книга, це справжня енциклопедія, в якій розглянуті не тільки питання дітонародження і статевих відмінностей хлопчиків і дівчаток, а й приділено увагу емоціям. Книга розрахована на вік від 3 до 15 років.

Відео дня

"Давай поговоримо про це"

Книга написана мамою, вона припаде до смаку батькам, які не можуть подолати збентеження, розмовляючи з дитиною на таку делікатну тему. Інформація в книзі викладена з гумором і вона заповнена карикатурними ілюстраціями. Крім основних питань про появу на світ, в ній розглянуто подання про "погані" і "хороші" дотики, і право дитини відмовити, якщо їй не подобається ситуація. Для дітей від 3 до 10 років.

"Велика книга почуттів"

У книзі зібрані різні історії, які описують життя та почуття дітей. Кожна глава присвячена окремому почуттю: любов, зрада, вірність, ревнощі, страх і так далі. Книга вчить дитину розуміти, що вона відчуває, і як їй потрібно вчинити в конкретній ситуації. Автор - дитячий польський письменник Гжегож Касдепке. Для дітей від 5 до 10 років.

"Звідки я взявся? Сексуальна енциклопедія для дітей 5-8 років"

Книга написана французьким психологом, в ній розповідається все грунтовно і послідовно. З її допомогою дитині буде легко зрозуміти не тільки фізіологію будови людського тіла, а й емоційні складові відносин.

"Як я з'явився на світ"

Книга для дітей від 3 до 8 років, написана шведською письменницею Катериною Януш. У ній практично немає тексту, все розповідається за допомогою ілюстрацій.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", психологи розповіли, як допомогти дитині, якщо її дражнять у школі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки