Дочка лідера Киргизстану вразила соцмережі фото, де годує грудьми дитину

15,6 т.
Дочка лідера Киргизстану вразила соцмережі фото, де годує грудьми дитину

Дочка президента Киргизії, художниця Алія Шагиєва, яка зовсім нещодавно стала матір'ю, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відповіла на критику на свою адресу, про те, що їй не слід годувати дитину грудьми на людях.

"Жіночі груди - це частина тіла, що має важливу функцію (годування дитини), і ніяк не сексуальний об'єкт", - пише 20-річна Алія.

Дівчина вважає, що багато хто забув про справжнє призначення жіночих грудей і перетворили їх на предмет задоволення погляду чоловіків.

"Це замкнуте коло, рішення якого полягає в тому, щоб почати з себе. Зі свого мислення. І я так і зроблю. Я буду абсолютно спокійно діставати свої груди де завгодно, коли моя дитина голодна, або то торговий центр, салон машини або лавка в громадському парку. Я буду прикладом для інших матерів-годувальниць, яких загнали в незручні межі патріархального суспільства. І якщо ви бачите в цьому непристойність, то у мене для вас новина: ваш сором та ваші непристойні думки - це ваші проблеми, а ми лише виконуємо те, що дано нам природою. Все дуже логічно" , - ділиться своїми думками Шагиєва.

Відео дня

Зазначимо, що її пост став неймовірно популярним у мережі, він зібрав три тисячі лайків і більше 400 репостів. У коментарях розгорілася суперечка, одні підтримали Алію, інші засудили. Багато молодих мам залишили під її постом свої фотознімки, на яких вони годують грудьми.

"Підтримаю вас своєю фоткою. Годую грудьми на вулиці і читаю лекцію для годуючих мам", - написала одна з передплатниць.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", в Україні розгорілася суперечка навколо відвертих фото годування грудьми.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки