Мадонна потрапила в несподіваний скандал з удочерінням

10,7 т.
Мадонна потрапила в несподіваний скандал з удочерінням

Батько двох близнят з Малавії, яких недавно удочерила відома американська співачка Мадонна, заявив про те, що не знав про наміри зірки забрати їх назавжди.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Daily mail.

Батько Стелли і Естер стверджує, що його ввели в оману, адже він вважав, що співачка відвезла його дівчаток тимчасово, щоб дати їм гарну освіту, а пізніше вони зможуть повернутися назад до нього в Малаві.

Фото: Instagram Мадонни

"Мадонна забрала їх назавжди? Мені сказали, що Естер і Стеллу віддають під тимчасову опіку багатій жінці з США, що вона дасть їм хорошу освіту, а потім вони повернуться до мене, щоб жити зі мною і допомагати всій моїй родині. Тепер ви говорите, що їх забрали назавжди. Це не може бути правдою, - я не хочу, щоб це було правдою. Я їх батько, і я завжди буду їхнім батьком "- говорить Мвале.

Відео дня

Батько близнючок розповів, що сам віддав їх в дитячий будинок, але тільки для того, щоб зробити краще для них. "Я віддав дівчаток в дитячий будинок після того, як їх мама померла. Ми були щасливі в шлюбі протягом багатьох років. У нас було хороше сімейне життя. Але під час пологів вона втратила багато крові і померла. Близнюки вижили. У лікарні мені сказали, що дитячий будинок буде найкращим варіантом для них. Всі в селі знають, що я вчинив так, щоб було краще для моїх дівчаток", - зізнався він.

Читайте: Мадонна вперше показала фото своїх темношкірих дочок-близнят

У той час, коли в суді розглядали справу про право передачі дітей Мадонні, батьку дозволили забрати дівчаток на деякий час до себе. Мвале розповів, що це були прекрасні 12 днів. Дівчата готувалися до нового життя, були змішані почуття радості та невідомого. Але він був упевнений, що їх від'їзд за кордон - тимчасовий. "Я думав, що вони зможуть здобути освіту, яку я ніколи не міг собі дозволити, і що в один прекрасний день ми знову будемо разом. У глибині душі я все ще сподіваюся на майбутнє з ними" - говорить батько.

Сама Мадонна поки ніяк не прокоментувала заяви рідного батька дівчаток.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Анджеліна Джолі як мати: скільки у актриси тепер дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки