Відома українська поп-зірка народила третю дитину

21,5 т.
Відома українська поп-зірка народила третю дитину

Відома поп-виконавиця, колишня учасниця гурту "ВіаГра", Анна Седокова народила третю дитину.

Про це повідомляє видання Hello!

Син 34-річної співачки з'явився на світ вчора, 9 квітня, в елітній клініці Cedars-Sinai Medical Center у Лос-Анджелесі, де зараз проживає Анна разом зі своїми старшими дочками - 12-річною Аліною і 5-річної Монікою. Батьком третьої дитини Седокової став її коханий - бізнесмен Артем Комаров.

Зазначимо, що ще вранці Анна не підозрювала, чим закінчиться її недільний день, і поділилася з фоловерами фотографією, на якій показала свій животик, підписавши знімок "Майже 80 кг щастя. Величезного щастя!".

Відео дня

Тепер під цим фотознімком шанувальники співачки поспішають привітати Анну з поповненням, бажаючи здоров'я і щастя їй і новонародженому маляті.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", український футболіст зізнався в швидке поповнення сімейства.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки