Голлівудська українка засвітилася з дітьми: опубліковані фото

10,2 т.
Голлівудська українка засвітилася з дітьми: опубліковані фото

Відома зіркова пара акторів Міла Куніс і Ештон Кутчер, які недавно стали вдруге батьками, потрапили в об'єктиви фотоапаратів під час сімейної прогулянки.

Про це пише видання spletnik.ru

Актори не люблять афішувати своє сімейне життя і не часто з'являються на різних світських раутах, намагаючись більше часу проводити зі своїми дітьми.

Цього разу вони були помічені під час прогулянки по Лос-Анджелесу. Сім'я виглядала щасливою - Ештон йшов грався зі старшою дочкою Уайетт, а Міла везла коляску з малюком Димитрієм, якому лише 2 місяці.

Нагадаємо, пара разом з 2012 року, а офіційно оформили стосунки в 2015 році, через кілька місяців після народження старшої дочки.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Ештон Кутчер виголосив сильну промову про дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки