Анджеліна Джолі як мати: скільки у актриси тепер дітей

20,4 т.
Анджеліна Джолі як мати: скільки у актриси тепер дітей

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка нещодавно вперше прокоментувала своє розлучення з Бредом Піттом, тепер багато часу присвячує спілкуванню зі своїми дітьми, сподіваючись, що це зблизить їх після такого складного життєвого періоду.

"Обозреватель" зібрав інформацію про всіх дітей кіноактриси.

Енджі і Пітт разом виховували шістьох дітей. Біологічних із них троє, але прізвище Джолі-Пітт носять абсолютно всі. Незважаючи на те, що після розлучення з Анджеліною, Бред домагається повноправної опіки та участі в їхньому вихованні, зараз всі шестеро дітей живуть з матір'ю.

Найстарший син Джолі - Меддокс, який народився 5 серпня 2001 року. Актриса всиновила його в Камбоджі в березні 2002 року. Саме його Анджеліна називає головним своїм натхненником на роботу над її останнім фільмом "Спочатку вони вбили мого батька" (First They Killed My Father).

Відео дня

"Меддокс був єдиним, хто надихнув мене на цю роботу, він був готовий, він дуже хотів працювати на зйомках, що він і зробив ", - розповіла актриса в інтерв'ю виданню The Guardian.

Другий син Джолі - Пакс Тьєн, який народився 29 листопада 2009 року на півдні В'єтнаму. Анджеліна і Бред усиновили хлопчика в 2007 році. Його ім'я з латини означає "світ".

Ще одна дівчинка, яку удочерили Джолі і Пітт - Захара. Вона народилася 8 січня 2005 року. Через кілька років стало відомо, що біологічна мати Захари жива, і нещодавно вона зверталася до Джолі через пресу з проханням мати можливість спілкуватися зі своєю дочкою.

Першою біологічною дитиною Джолі і Пітта стала дочка Шайло, яка з'явилася на світ 27 травня 2006 року. Зараз Шайло 10 років, і вона називає себе трансгендерним хлопчиком з ім'ям Джон.

А в 2008 році Енджі і Пітт стали батьками ще двох біологічних дітей - 12 липня Джолі народила двійню - хлопчика Нокса Леона і дівчинку Вів'єн Маршелін.

Зазначимо, що в одному зі своїх останніх інтерв'ю актриса повідомила, що незважаючи на розлучення з Бредом, вона сподівається, що вони всі залишаться сім'єю. Адже діти - це головне у їхньому житті.

" Ми сім'я, ми завжди будемо сім'єю, ми переживемо це і, сподіваюся, будемо ще більш міцною сім'єю. Багато хто опиняються у подібній ситуації. Зараз я зосередилася на своїх дітях. На наших дітях. Я хочу знайти правильний шлях. Сподіваюся, все це зробить нас сильніше, зблизить", - розповіла Джолі порталу USWeekly.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Анджеліна Джолі в сукні кольору фуксії красувалась на прем'єрі фільму в Камбоджі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки