Супер-сімейка: дружина соліста O.Torvald поділилася кумедним сімейним знімком

8,8 т.
O.Torvald

Лера Галич, дружина соліста популярної української рок-групи O.Torvald, яка представить Україну на конкурсі пісні "Євробачення-2017", поділилася з фоловерами кумедним сімейним кадром.

Фотознімок, де вони зображені разом із донькою Євою, вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Раптово - фемелі лук", - підписала знімок Лера.

У коментарях шанувальники назвали фото крутим, а їх - супер-сімейкою.

"Дуже крутий маєте вигляд укосухах всією сім'єю. Впевнена, на вулиці всі посміхаються, коли бачать таких колоритних людей", "Єва така брутал-girl" , - пишуть користувачі.

Відео дня

Зазначимо, пара зараз в очікуванні другого малюка - Лера вже на 9-му місяці вагітності. І в одному з останніх інтерв'ю співак зізнався, що в будь-якому випадку планує бути присутнім на пологах дружини, навіть якщо вони будуть під час самого "Євробачення".

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відомий український шоумен став батьком втретє.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки