"Я хочу завжди бути в формі!" Вагітна взяла участь у фітнес-фотосесії на 9-му місяці

10,8 т.
'Я хочу завжди бути в формі!' Вагітна взяла участь у фітнес-фотосесії на 9-му місяці

Американка Лорен Ферісс активно займається фітнесом на останньому місяці вагітності, вважаючи, що постійні фізичні навантаження допоможуть їй легко та швидко народити.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню The Huffington Post.

"Моя акушерка закликає мене бути в формі! Я майже нічого не міняю в розкладі тренувань. Від деяких вправ, наприклад, від присідань і підйому особливо великої ваги, я зараз все ж відмовилася, але в іншому тренуюся, як раніше", - розповідає Лорен.

Фото: The Huffington Post

Фото: The Huffington Post

Майбутня мама взяла участь у фітнес-фотосесії разом зі своїм чоловіком і старшим сином, щоб показати іншим вагітним жінкам, що вони, навіть перебуваючи в положенні, здатні на багато що.

Відео дня

"Я сподіваюся, що це покаже, що навіть якщо жінка вагітна, вона все ще сильна і дуже здатна ", - відзначає вона.

Фото: The Huffington Post

Фото: The Huffington Post

Фото: The Huffington Post

Фотографом виступила подруга Лорен Джоенн Марреро, яка вважає, що такі фотознімки можуть надихнути інших мам бути в формі навіть під час вагітності. "Я, як і Лорен, хочу, щоб мої фотороботи надихнули інших матерів підтримувати себе у формі під час вагітності, відповідаючи зростаючим потребам вашого тіла", - каже Марреро.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відомий гінеколог розповіла про заняття спортом під час вагітності.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки