Вагітна Бейонсе підкорила шанувальників фото в облягаючій сукні

8,3 т.
Вагітна Бейонсе підкорила шанувальників фото в облягаючій сукні

Відома американська співачка Бейонсе в очікуванні народження двійні продовжує тішити своїх шанувальників новими фотознімками. Цього разу вона буквально підкорила своїм вбранням, в якому прийшла на прем'єру фільму "Лев".

Знімки з прем'єри зірка опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Для появи на публіці вагітна зірка вибрала облягаючу довгу сукню насиченого смарагдового відтінку, вигідно доповнивши образ кольє з дорогоцінними каменями.

З огляду на те, що термін вагітності у Бейонсе вже не маленький, зміни у фігурі співачки відверта сукня підкреслила дуже чітко. Користувачам дуже сподобався образ, в якому майбутня мама з'явилася на заході, кожна фотографія зібрала не менше 20 тисяч лайків.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітність - це сексуально: фото знаменитостей, які підтвердили це.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки