Вагітна Ірина Шейк відпочила з рідними в Діснейленді

6,9 т.
Вагітна Ірина Шейк відпочила з рідними в Діснейленді

Відома модель Ірина Шейк, яка зовсім скоро вперше стане мамою, але все ще намагається приховати свою вагітність від настирливих папарацці, відвідала з сестрою та її дітьми розважальний парк Діснейленд.

Про це пише видання Daily mail.

Під час веселої сімейної прогулянки Ірини з сестрою та племінницями журналістам вдалося зробити чимало яскравих кадрів, на яких вагітна модель зображена в обідку з вушками, як у Міккі-Мауса, що катається на атракціонах.

Сама ж Ірина в своєму Instagram також опублікувала знімок з розважальної прогулянки. На фото вона з однією з племінниць під час відвідування магазину іграшок.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", голлівудська українка засвітилася з дітьми: опубліковані фото.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки