Ось воно, щастя: Яна Зінкевич поділилася ніжним фото дочки

21,0 т.
Ось воно, щастя: Яна Зінкевич поділилася ніжним фото дочки

Відомий український медик-волонтер Яна Зінкевич поділилася кумедною фотографією дочки Богданки, якій зовсім недавно виповнилося півроку.

"Гарного вам дня від нашої Зефірки", - підписала Яна знімок, опублікувавши його на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На фотографії зображена маленька Богданка, яка весело сміється, сидячи в своєму візочку.

У коментарях до знімка користувачі мережі назвали Богданку справжнім сонечком, побажавши і мамі, і дівчинці здоров'я, і ??зазначивши, що це і є щастя, очевидно маючи на увазі дитячу посмішку.

Відео дня

Сама Яна називає свою дочку подарунком долі, який дався їй дуже нелегко.

"Я впевнена, що її чекає велике майбутнє, адже пережити стільки, ще навіть не народившись, зможуть тільки одиниці. Вона виросте хорошою людиною у нашій вільній Україні, і я зроблю все, що зможу для цього!" - каже молода мама.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Яна Зінкевич поділилася досягненнями дочки.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки