Вчені знайшли природний спосіб лікування "хвороби старих"

15,2 т.
Вчені знайшли природний спосіб лікування 'хвороби старих'

Китайські вчені знайшли нові ліки боротьби з хворобою Альцгеймера. Медики почали випробовувати препарат на основі флавоноїдів бавовнику.

У ході попередніх експериментів виділені з бавовнику флавоноїди - сполуки, що відповідають в тому числі за рослинний метаболізм, - покращили пам'ять лабораторних мишей і перешкоджали процесу старіння їхнього організму, - передає Naked Science.

Вчені визначили 20 флавоноїдів, що містяться в квітках бавовнику, і створили на їх основі ліки, здатні в малих дозах допомогти позбутися симптомів Альцгеймера. Відповідний контракт інститут вже підписав з однією з фармацевтичних компаній, зараз почалися клінічні випробування препарату. Як зазначає інформагентство, Сіньцзян-Уйгурський автономний район є одним з найбільших постачальників бавовни в КНР.

Відео дня

Читайте: Вчені дізналися, як в людині "вимкнути" природний страх

До того, як були виявлені оздоровчі властивості пелюсток квіток бавовнику, їх знищували. Після результатів досліджень квіти з'явилися у продажу на ринку за ціною 15 юанів (близько 2,3 долара) за кілограм.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені знайшли несподіваний засіб від хвороби Альцгеймера.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки