Психологи з'ясували, яких дівчат чоловіки беруть у дружини

16,6 т.
Психологи з'ясували, яких дівчат чоловіки беруть у дружини

Останні дослідження психологів показали, що сучасні чоловіки вибирають собі в дружини скромних і тихих дівчат.

На думку вчених, зміна гендерних ролей, а також економічні труднощі, з якими зіткнулося сучасне суспільство, серйозно вплинули на переваги чоловіків, - пише Мedikforum.

"Часи, коли ідеальним вважався образ тихої домашньої жінки, пройшли - тепер чоловіки переконані, що жінка повинна бути сильною, сексуальною і владною", - розповіли вчені.

Вони встановили, що 66% чоловіків знаходять дуже привабливими сильних і незалежних жінок. Особливо переконані в цьому представники сильної статі в категорії 30-34-річних, де відсоток сягнув найвищої оцінки 71%.

Відео дня

Читайте: Медики знайшли "пухнастий" спосіб боротьби з астмою у дітей

У той же час чоловічі переваги не зосереджувалися тільки на сильних жінках. У число найбільш привабливих для чоловічої половини увійшли такі типажі як "життєрадісні партнерки", "жінки, які можуть постояти за себе" і "погані дівчата".

Раніше "Обозреватель" повідомляв, вчені розповіли, чому чоловіки бояться розумних жінок.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки