Названі найпопулярніші помилки, які ви робите до 10:00 ранку

13,4 т.
Названі найпопулярніші помилки, які ви робите до 10:00 ранку

Експерти назвали найпопулярніші помилки, які ви робите щодня до 10:00 ранку.

Неправильний сніданок може зіпсувати весь день, повідомляє likar.info.

1. Ви довше спите і одразу мчитеся на роботу

Найпоширеніша помилка: подовше поспати, залишивши мінімум часу для зборів на роботу. Така ідея, звичайно, багатьом здається привабливою, адже ранковий сон - найприємніший. Але все ж, ми рекомендуємо вам вставати раніше, залишивши трохи часу для себе. Займіться зарядкою, спокійно, не поспішаючи приготуйте собі сніданок, після чого починайте робочий день.

Відео дня

Читайте: 7 продуктів, про які варто забути бажаючим схуднути

Якщо ви привчитеся вставати трохи раніше, то помітите, як почнете багато встигати, а також зумієте захистити себе від стресу.

2. Ви на ніч зашторєте вікна, залишаючи спальню в темряві

Темнота в спальні, звичайно ж, відіграє позитивну роль, коли ви відходите до сну, але ж скоро настане ранок і сяятиме сонце. Важливо, щоб сонячні промені дотяглися до вашої кімнати. Ранкове світло містить багато хвиль синього спектру, які позитивно впливають на циркадні ритми.

Якщо ви привчите себе рано лягати і рано вставати (а сонячне світло допоможе вам з легкістю прокидатися вранці), то це допоможе вам навіть скинути декілька зайвих кілограмів.

3. Ви чекаєте повторного дзвоника будильника

Привчіть себе вставати при першому дзвінку будильника. Сучасні будильники (а також будильники на телефонах) можуть дзвонити нескінченно довго з певним інтервалом часу, який ви самі задасте. Ви думаєте, що цих 10 хвилин вам якраз і не вистачає для повного щастя. Але насправді цього не відбувається. Кожне наступне пробудження є ще складнішим. Але вранці ми про це просто не думаємо, оскільки нам так хочеться спати. Тому налаштуйте себе з вечора, що вставати з ліжка будете по першому дзвонику будильника.

Читайте: Головні помилки в лікуванні грипу та ГРВІ

4. Ви "схоплюєтеся" з ліжка

Так, важливо прокидатися по першому дзвонику будильника, але не потрібно підхоплюватися з ліжка. Пам'ятайте, що за ніч ваші м'язи сильно розслабилися, а дихання сповільнилося. Різке вставання може нашкодити вашому м'язовому апарату і серцево-судинній системі.

Після пробудження найкраще зробити кілька розтягуючих рухів у ліжку, після чого не поспішаючи піднятися.

5. Ви п'єте каву з солодощами

Дослідження останніх років показують, що кава, виявляється, є корисною. Так, в ній міститься багато антиоксидантів та інших біологічно активних речовин, які позитивно позначаються на вашому здоров'ї. Тому чашка кави вранці піде вам на користь, якщо у вас немає ніяких протипоказань. Але, коли ви додаєте до кави цукор, вершки, молоко або п'єте його вприкуску з солодощами, то це очевидно завдає шкоди.

Читайте: Названі основні помилки в харчуванні, які псують здоров'я

Привчіть себе пити каву без цукру. Так, такої кави багато не вип'єш, але навіщо її пити багато? Все добре, що в міру.

Як повідомляв "Обозреватель", експерти поділилися головними помилками, яких потрібно уникати в тренажерному залі.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки