Вчені розповіли, як часто потрібно займатися любов'ю

33,1 т.
Вчені розповіли, як часто потрібно займатися любов'ю

Американські вчені з Університету Торонто-Місіссаугі розповіли, що любов'ю рекомендується займатися не частіше, ніж раз на тиждень.

Результати дослідження опубліковані в журналі Society for Personality and Social Psychology.

Читайте: Лікарі створили секс-калькулятор для підрахунку статевих партнерів

Для участі в експерименті психологи запросили 30 тис. американців. Учасники проекту погодилися регулярно проходити медичне обстеження протягом 40 років. Як виявилося, люди відчували себе щасливими, коли займалися сексом лише раз на тиждень.

Відео дня

"Незважаючи на те, що частіший секс пов'язаний із підвищеним відчуттям щастя, цей зв'язок зникає, якщо він відбувається частіше, ніж раз на тиждень", - повідомили експерти.

Читайте: Щоб уникнути генетичних дефектів, потрібно частіше займатися сексом

Як повідомляв "Обозреватель", британські лікарі виписуватимуть пацієнтам секс замість ліків.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки