Психологи з'ясували, як ставати розумнішими під час навчання

7,2 т.
Психологи з'ясували, як ставати розумнішими під час навчання

Американські психологи з'ясували, що, навчаючись стоячи, студенти помітно підвищують рівень успішності, покращують роботу мозку і сфокусованіші на навчанні.

"Багато вчителів часто заявляли, що учні та студенти поводяться краще і більше концентруються на навчанні тоді, коли вони стоять, а не сидять за партами. Ми провели першу перевірку того, як змінюються когнітивні здібності учнів при переході на такі парти", - розповів Марк Бенд з університету Техасу, передає РІА "Новини".

Вчені підтвердили, що подібні парти, дійсно, покращують інтелектуальні здібності і підвищують здатність до навчання студентів, спостерігаючи за роботою мозку декількох десятків добровольців із числа першокурсників університету за допомогою спеціального інфрачервоного спектроскопа.

Відео дня

Читайте: Психологи визначили, що приносить найбільше щастя людині

"Результати тестів показали, що постійне використання стоячих парт асоціювалося зі значним поліпшенням у функціонуванні робочої пам'яті студентів та їхній здатності вирішувати завдання. Всі ці зміни відбивалися і в активності їхнього мозку", - зазначили дослідники.

Як повідомляв "Обозреватель", психологи розповіли, що людина втрачає після 65 років.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки