Названі 10 основних причин ранньої смерті у жінок

9,9 т.
Названі 10 основних причин ранньої смерті у жінок

Американські лікарі назвали кілька основних причин, що призводять жінок до передчасної смерті.

Офіційно дослідження було розпочато ще в 1990. У ході експериментів вчені порівняли результати мешканок близько 188 країн світу, а також підрахували 79 ризиків, що ведуть до смерті.

Виявилося, що на перших місцях за небезпечністю - високий індекс маси тіла і гіпертонія. На подив фахівців, вони зустрічалися з цим не тільки в економічно стабільних країнах, але і в бідуючих, пише Нeadinsider.

Читайте: Поради гінеколога: на якому боці потрібно спати вагітним жінкам

Відео дня

Також молодих жінок губить діабет і підвищений вміст солі в організмі. За словами фахівців, дані захворювання найчастіше виникають через спадкову схильність. У таких випадках представниці прекрасної статі не можуть впливати на їх розвиток.

Шкідливі звички, такі як: неправильне харчування, куріння вживання алкоголю - призводять до ранньої смерті. Впливають вони безпосередньо на серцеву діяльність. До того ж більшість жінок зневажливо ставляться і до того, чим дихають і що їдять.

У списку смертоносних факторів виявилося і проживання поруч з промисловими комплексами, оскільки щодня вони отруюють атмосферу отруйними викидами.

Читайте: Вчені назвали 5 несподіваних причин, чому жінки товстіють

Завершує список серцева недостатність. Вона часто протікає практично безсимптомно, хоча ігнорування неприємних відчуттів в області серця (іноді навіть рідкісних) може стати дуже небезпечним.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені назвали топ-10 головних причин смертей по всьому світу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки