Вчені з'ясували, як мороз впливає на здоров'я людини

21,9 т.
Вчені з'ясували, як мороз впливає на здоров'я людини

У США вчені з Гарвардського університету з'ясували, що мороз для людини в п'ять разів безпечніший, ніж спека.

До такого висновку вони дійшли в результаті довгих досліджень і експериментів. На думку вчених, холодне повітря однозначно добре впливає на шкіру. Крім того, при низькій температурі гинуть шкідливі для людини бактерії і загартовується імунна система.

Також при температурі нижче -5 градусів за шкалою Цельсія у людей притупляється відчуття болю, що дуже корисно, зокрема, при сильній мігрені.

Ще мороз допомагає людям, які страждають від серцево-судинних захворювань. Американські медики рекомендують їм здійснювати піші прогулянки при низькій температурі, тільки далеко від будь-яких транспортних магістралей.

Відео дня

Читайте: Вчені знайшли природний спосіб лікування "хвороби старих"

Раніше "Обозреватель" повідомляв про те, що вчені пояснили, чому взимку важко схуднути.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки