Комаровський пояснив, чим "унікальна" нинішня епідемія грипу

40,4 т.
Комаровський пояснив, чим 'унікальна' нинішня епідемія грипу

Доктор Євген Комаровський розповів, що нинішня епідемія грипу в Україні відрізняється особливою увагою ЗМІ до цієї проблеми.

Про це він заявив в інтерв'ю "Фокусу".

"Принципова відмінність - велика активність ЗМІ та соціальних мереж. Але об'єктивної епідеміологічної та статистичної інформації немає. Ну, здавалося б, що варто повідомити людям: цього року на середину січня від грипу та ГРВІ померло 50 осіб. У 2015-му - ХХ, в 2014-му - ХY, в 2013-му - YY, і тоді всім стане ясно, чим нинішній рік відрізняється від минулих. Ну що тут складного? Але цього ніхто не робить. Що криється за бездіяльністю? Непрофесіоналізм? Змова? Новий бізнес- план?" - сказав він.

Відео дня

Читайте: Доктор Комаровський: українцям переживати варто, але грип на другому місці

Як повідомляв "Обозреватель", раніше Комаровський дав поради щодо лікування грипу та ГРВІ.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки