Лікарі створили секс-калькулятор для підрахунку статевих партнерів

12,7 т.
Лікарі створили секс-калькулятор для підрахунку статевих партнерів

Британські медики придумали онлайн-калькулятор для підрахунку кількості прямих і непрямих сексуальних партнерів. Таким чином вони вирішили попередити про небезпеку незахищеного сексу.

Згідно з результатами дослідження, незахищений секс лише з одним сексуальним партнером призводить до збільшення числа непрямих контактів: зокрема, сексуальні стосунки з одним партнером прирівнюються до непрямих сексуальних контактів із 479,200 партнерами, - передає Новий час.

"Цей калькулятор не можна зарахувати до діагностичних інструментів, але він чітко демонструє, наскільки важливо своєчасно проходити обстеження на захворювання, що передаються статевим шляхом і вкотре нагадує про небезпеку незахищеного сексу. Існує ціла низка непрямих сексуальних контактів, кожен з яких збільшує ризик зараження ЗПСШ" , - зазначають фахівці.

Відео дня

Читайте: Вчені знайшли сліди найдавнішого сексу на Землі: фотофакт

Фахівці зазначили, що калькулятор враховує не тільки стан здоров'я прямого сексуального партнера, а також і всіх його попередніх партнерів, і партнерів всіх цих партнерів і так далі.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені назвали основну причину, чому дитина починає палити.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки