Невідома хвороба, схожа на грип "косить" українців: симптоми

68,3 т.
Невідома хвороба, схожа на грип 'косить' українців: симптоми

Невідомий вірус відправив сотні українців на лікарняні ліжка. Симптоми невідомої хвороби у хворих дуже схожі - нежить, кашель, температура і втрата голосу.

Також серед школярів почастішали випадки захворювання. Учні та викладачі відправляються на лікарняний, - передає "1 + 1".

Лікарі радять при перших симптомах не ходити на роботу, а з температурою 38 посидіти вдома до повного одужання.

Щоб побороти сезонний вірус потрібно промивати ніс сольовими розчинами, бажано без інших зайвих компонентів. Чим більше тим краще. Обробляйте слизову носа оксоліновою маззю. І приймайте противірусні препарати. Також, як тільки захворіли, дайте противірусний засіб всім членам сім'ї, щоб ті не підхопили хворобу від вас.

Відео дня

Читайте: В Україну йдуть три штами грипу: експерти закликають починати профілактику

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що в Україну йдуть три віруси грипу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки