Трохи перцю: експерти розповіли про корисні властивості гострої їжі

13,1 т.
Трохи перцю: експерти розповіли про корисні властивості гострої їжі

Китайські вчені заявили, що гостра їжа дозволяє збільшити середню тривалість життя людини.

Такі результати експерти отримали в результаті експерименту. Лікарі протестували стан здоров'я і спосіб життя у 500 тисяч жінок у віці від 30 до 79 років, - пише Medik Forum.

На момент проведення випробувань всі волонтери мали гарне самопочуття. Випробовувані розповідали про свій звичний раціон харчування, освіту та доходи. Проаналізувавши фактор шкідливих звичок у респондентів, дослідники прийшли до висновку, що вживання гострих харчових інгредієнтів в істотній мірі впливає на ризик передчасної смерті.

Відео дня

Читайте: Вчені назвали продукти, які не можна їсти щодня

При цьому додатково зазначається, що правдивість отриманих відомостей перевірялася вченими додатково у вигляді вибіркових перевірок, які були реалізовані протягом 7-ми років.

У користь гострої їжі представники науки переконуються не вперше. Раніше було встановлено, що перець чилі, доданий в їжу, активізує бурі жирові клітини, які допомагають позбутися від зайвих кілограмів. Крім того, вчені вважають, що інгредієнти гострої їжі володіють захисним потенціалом відносно онкології і хвороб печінки.

Читайте: Топ-10 продуктів, які руйнують печінку людини: ви будете здивовані

Як повідомляв "Обозреватель", раніше експерти заявили про цілющі властивості перцю.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки