Трохи перцю: експерти розповіли про корисні властивості гострої їжі
Китайські вчені заявили, що гостра їжа дозволяє збільшити середню тривалість життя людини.
Такі результати експерти отримали в результаті експерименту. Лікарі протестували стан здоров'я і спосіб життя у 500 тисяч жінок у віці від 30 до 79 років, - пише Medik Forum.
На момент проведення випробувань всі волонтери мали гарне самопочуття. Випробовувані розповідали про свій звичний раціон харчування, освіту та доходи. Проаналізувавши фактор шкідливих звичок у респондентів, дослідники прийшли до висновку, що вживання гострих харчових інгредієнтів в істотній мірі впливає на ризик передчасної смерті.
Читайте: Вчені назвали продукти, які не можна їсти щодня
При цьому додатково зазначається, що правдивість отриманих відомостей перевірялася вченими додатково у вигляді вибіркових перевірок, які були реалізовані протягом 7-ми років.
У користь гострої їжі представники науки переконуються не вперше. Раніше було встановлено, що перець чилі, доданий в їжу, активізує бурі жирові клітини, які допомагають позбутися від зайвих кілограмів. Крім того, вчені вважають, що інгредієнти гострої їжі володіють захисним потенціалом відносно онкології і хвороб печінки.
Читайте: Топ-10 продуктів, які руйнують печінку людини: ви будете здивовані
Як повідомляв "Обозреватель", раніше експерти заявили про цілющі властивості перцю.