Пальці рук можуть видати найінтимніші подробиці про людину

13,0 т.
людські пальці

Вчені висунули гіпотезу, що схильність до хвороб, успішність і навіть розмір статевих органів можна визначити за довжиною пальців.

Про це повідомляє видання "Ортодокс".

В експерименті медиків взяли участь 700 чоловіків і 900 жінок, віком від 25 до 60 років. Вчені оцінювали довжину їхніх безіменного і вказівного пальців. Виявилося, чим менше відстань між двома пальцями, тим вищий дохід людини.

Читайте: Вчені: тривалість життя людини взаємопов'язана з покараннями в дитинстві

Фахівці також спробували визначити розмір дітородного органу у чоловіків. Чим меншою виявлялася довжина пальців молодих людей, тим менше був статевий орган. Ще за допомогою пальців із легкістю можна дізнатися про психічний стан.

Відео дня

Наприклад, короткі вказівні і довгі безіменні пальці свідчать про схильність до розвитку таких захворювань, як СДУГ і аутизм для чоловіка і депресії для жінок.

Як повідомляв "Обозреватель", вчені заявили, що  таланти й успішність людини можна визначити за кольором очей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки