Медики назвали "легкий" спосіб продовжити життя більш ніж на 10 років

16,8 т.
Пара, ліжко

Повне утримання від сексу може значно продовжити людське життя.

Про це повідомляє видання АН.

Дослідження показали, що відмова від інтимних стосунків здатна в середньому на 15% продовжити життя, що для людини дорівнює у середньому від 7 до 10 років. Втім, впевнені фахівці, досить мало хто готовий відмовитися від сексуальних контактів усвідомлено тільки з метою продовження життя.

Парування передбачено інстинктами і є однією з потреб організму. Відмова від інтиму здатна спровокувати як мінімум досить значний дискомфорт.

Відео дня

Читайте: Життя дійсно "проноситься перед очима" в момент смерті людини - вчені

При цьому вчені зазначають, що спаровування тягне за собою порушення імунної системи, в зв'язку з чим часті заняття сексом провокують більш оперативне старіння. 

Деякі фахівці зазначають, що вживання червоного перцю може на 13% скоротити ризик інсульту або інфаркту. Також багато висловлюються на користь вегетаріанства, оскільки відмова від м'яса скорочує на 12% ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Як повідомляв "Обозреватель", біологи розповіли, як стрес може продовжити життя.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки