До України рухається смертельний вірус MERS - ЗМІ

5,2 т.
До України рухається смертельний вірус MERS - ЗМІ

В Україні потенційною жертвою коронавируса близькосхідного респіраторного синдрому (MERS) може стати кожен, хто побував у країнах, де зафіксована хвороба.

В українському МЗС радять утримуватися від ризикованих поїздок, сказано в сюжеті ТСН.

Вірус MERS найбільше лютує в Південній Кореї. Вчені з усього світу вже поставили MERS в один ряд з атиповою пневмонією, пташиним грипом та Ебола.

Читайте: У Кім Чен Ина знайшлися ліки від MERS, СНІДу та Ебола

Батьківщиною MERS називають Саудівську Аравію. Від кажанів він передався верблюдам, від яких уже потрапив до людей. В Україні немає лабораторій, які змогли б перевірити кров пацієнта на MERS.

Відео дня

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вірус MERS дістався до Європи .

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки